Ζώδια!!

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

  • Κριός (21/3-20/4)
Γενικά:
Τη σημερινή ημέρα θα έχεις πολύ δημιουργικότητα και πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτό το γεγονός, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά ζητήματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και ότι βάλεις στο μυαλό σου θα καταφέρνεις να το πετύχεις με πολλή ευκολία.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Στα επαγγελματικά σου να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και ότι κάνεις θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικά:
Φρόντισε να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό μπορεί να σε ευνοήσει, για να γίνει η σχέση σου ιδανική. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι δείξε λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα και θα δεις ότι θα κάνεις την γνωριμία που ζητάς.
  • Ταύρος (21/4-20/5)
Γενικά:
Ξεκινάει μια ημέρα με αρκετό εκνευρισμό και ένταση, για τις υποχρεώσεις που θέλεις να ξεμπερδεύεις. Ξεκινάει μια περίοδος που όλες οι στάσιμες καταστάσεις θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Κι αυτό θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις σε τίποτε και προτού κάνεις οτιδήποτε, πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά από πριν.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Στα επαγγελματικά θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να υπάρχουν μην σε εκνευρίσουν, γιατί θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

Αισθηματικά:
Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του. Αν δεν υπάρχει ταίρι μην προβληματίζεσαι, γιατί η περίοδος είναι αρκετά θετική για να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.
  • Δίδυμοι (21/5-21/6)
Γενικά:
Τη σημερινή ημέρα τα πράγματα θα είναι αρκετά χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Μπορείς να προγραμματιστείς για το μέλλον και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις βάλει στο νου σου από παλιά. Ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και θα δεις πολλές καταστάσεις με θετικό μάτι. Μόνο κοίτα να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει αρκετά.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Να ξέρεις ότι γίνει θα είναι πολύ καλό για εσένα και θα μπορέσεις να αναδειχτείς περισσότερο. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.

Αισθηματικά:
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε με την συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα και ανασφάλειες στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Ερμής από την Παρθένο αυξάνει την επικοινωνία σου και πολύ γρήγορα θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
  • Καρκίνος (22/6-22/7)
Γενικά:
Δεν νομίζεις ότι έφτασε η ώρα να σταματήσεις να καταπιέζεσαι; Ξεκίνα εκφράζοντας τα αισθήματά σου σε δικά σου πρόσωπα, για να τα βγάλεις από μέσα σου και να νιώσεις καλύτερα. Η περιέργεια και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι στα ύψη τους σήμερα. Επίσης είναι χρήσιμο να δεχτείς τη βοήθεια φιλικών σου ατόμων, όμως πρέπει να τους τη ζητήσεις.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολύ δουλειά. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις.Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Αισθηματικά:
Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, σε βεβαιώνω ότι αυτή την περίοδο θα έρθει πολύ σύντομα η γνωριμία που ήθελες.

  • Λέων (23/7-23/8)
Γενικά:
Τα διάφορα γεγονότα που θα συμβούν, θα σε κάνουν να δεις μερικά πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Φρόντισε να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις και μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και ξεκινάει μια περίοδος που θα δεις να υλοποιούνται πολλά από τα σχέδια του παρελθόντος. Δες με πολλή αισιοδοξία το μέλλον και μην γυρίζεις σε παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να χαλάνε την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην εργασία σου, αλλά φρόντισε να τακτοποιήσεις και κάποια θέματα που είναι ακόμη στάσιμα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

Αισθηματικά:
Στην σχέση σου πολλά πράγματα που δεν σου άρεσαν, θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.Και αν ακόμη υπάρχει μοναξιά, βρίσκεσαι σε πολύ θετική περίοδο για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

  • Παρθένος (24/8-22/9)
Γενικά:
Νοιώθεις την ανάγκη μιας ριζικής αλλαγής στη ζωή σου και δεν έχεις ιδέα από που πρέπει να αρχίσεις. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου, πριν επιδιώξεις αλλαγές σε άλλους τομείς. Πρόσεξε τη διατροφή σου, ξεκίνησε γυμναστική, πήγαινε για ψώνια και θα δεις ότι θα βρεις το κέφι να προχωρήσεις με άλλο αέρα στην καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Στην δουλειά σου πρέπει να κάνεις και πράξεις αυτά που σκέφτεσαι, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ επιτυχία.

Αισθηματικά:
Σήμερα στην σχέση σου μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν εσένα και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις την καλύτερη σχέση.

  • Ζυγός (23/9-22/10)
Γενικά:
Τα σημαντικότερα προσόντα που μπορείς να έχει κανείς είναι αυτά που του επιτρέπουν να επικοινωνεί με το περιβάλλον και με τους ανθρώπους γύρω του. Χρησιμοποίησε αυτό το ατού σου όπου χρειάζεται και θα διαπρέψεις. Μην ξεχνάς πως η επικοινωνία είναι απαραίτητη. Κινήσου με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις κι ο δρόμος σου για την επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στην δουλειά σου, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι αυτό πρέπει να προσέχεις πολύ σε κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

Αισθηματικά:
Η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι δες μερικά πράγματα πιο θετικά και μόλις αλλάξεις διάθεση, τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

  • Σκορπιός (23/10-22/11)
Γενικά:
Η δυναμικότητα και η καλή σου διάθεση, θα σε κάνει να θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Θα νιώσεις την ανάγκη να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε κουράζουν ή σε καταπιέζουν. Ξεκινάει μια περίοδος που σε προικίζει με όλα τα απαραίτητα εφόδια, για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις αλλαγές που θέλεις, όπως και καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αισθηματικά:
Φρόντισε σήμερα να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι μερικά πράγματα που του λες, είναι για το καλό της σχέσης. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και είναι σίγουρο ότι θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

  • Τοξότης (23/11-21/12)
Γενικά:
Σήμερα θα υπάρξει μια σύγχυση σε σχέση με τις πολλές υποχρεώσεις που υπάρχουν ούτως ή άλλως στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Είσαι από τα ζώδια που είναι από τη φύση τους πολύ υπεύθυνα. Ότι αναλαμβάνεις, θέλεις να το φέρνεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Στην δουλειά σου θα έχεις πολύ καλή συνεργασία και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να προσέχεις σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικά:
Την σχέση σου και την πορεία της να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Φρόντισε να κάνεις τις καταστάσεις ιδανικές. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να ηρεμήσεις λίγο από το άγχος που έχεις σε όλα τα άλλα και θα περάσεις καλά.

  • Αιγόκερως (22/12-19/1)
Γενικά:
Αυτή είναι μια πολλά υποσχόμενη μέρα. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις πολλές αλλαγές. Φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά και δες μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Θα τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω.Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Αισθηματικά:
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο οι καταστάσεις θα έρθουν έτσι, που θα κάνεις καινούργια γνωριμία.

  • Υδροχόος (20/1-19/2)
Γενικά:
Σήμερα θα αισθάνεσαι ότι η τύχη είναι με το μέρος σου. Πρόσεξε τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις και τις υποσχέσεις που δίνεις, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος αργότερα να νιώσεις ότι πνίγεσαι από τις πολλές υποχρεώσεις. Η διάθεσή σου θα είναι χαρούμενη και οι κοινωνικές σου επαφές καλές. Με το άμεσο περιβάλλον σου όμως ίσως προκύψουν κάποιες μικροδιαφορές, που αν δεν δώσεις μεγάλη σημασία θα τελειώσουν πριν καλά-καλά αρχίσουν.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Αισθηματικά:
Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για αυτά που σε προβληματίζουν και σε βεβαιώνω ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

  • Ιχθείς (20/2-20/3)
Γενικά:
Σήμερα θα κινηθείς με μεθοδικότητα και πολύ έξυπνες κινήσεις, για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες για το μέλλον σου. Ιδιαίτερη προσοχή όμως χρειάζεται σε συζητήσεις που θα κάνεις, για να μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν και προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα, γιατί θα είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου, αρχίζει να αποδίδει.

Αισθηματικά:
Μπορείς να κάνεις κινήσεις στην σχέση σου, για να πάνε καλύτερα μερικές καταστάσεις, ώστε να νιώσεις πιο ήρεμα και εσύ. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα κάνεις καινούργια γνωριμία που θα σου δώσει πολύ χαρά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου