Δείτε πώς να αποκτήσετε ημιμόνιμο manicure

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Όμορφα νύχια, όμορφα χέρια.  Μην παραμελείτε την περιποίηση των χεριών σας, είναι σημαντική. Από τα χέρια μπορούμε να καταλάβουμε...
την ηλικία, την υγεία, την ψυχολογία αλλά και την ποιότητα ζωής του κάθε ανθρώπου. Σχεδόν ασυνείδητα παρατηρούμε τα χέρια των άλλων γιατί τις πιο πολλές φορές κινούνται στο οπτικό μας πεδίο ως μέσο επικοινωνίας.

Φαγωμένα νύχια ή τραβηγμένα πετσάκια δείχνουν έλλειψη αυτοπεποίθησης.Τα περιποιημένα νύχια φανερώνουν ένα πρόσωπο οργανωμένο που τα θέλει όλα στην εντέλεια. Γι’ αυτό μην απορήσετε αν ο εργοδότης σας, κοιτά επίμονα τα χέρια σας. Οι ειδικοί σας προτείνουν διάφορες μεθόδους, που λίγο πολύ είναι γνωστές στους πιο πολλούς, για ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Για όλους εμάς που τα χέρια μας καθημερινά ταλαιπωρούνται και δυστυχώς το manicure είναι τέλειο, αλλά μόνο για λίγες ώρες και το gel ή οποιαδήποτε άλλη μόνιμη τεχνική ενώ διαρκεί κάνει τα ωραία και υγιή νύχια μας άρρωστα μετά από παρατεταμένη χρήση.

Γνωρίστε το ημιμόνιμο manicure..  Θα σας φανεί σαν τοποθέτηση gel αλλά δεν είναι. Είναι οικολογικό, τα νύχια αναπνέουν ελεύθερα και έτσι είναι δυνατά, παραμένει αναλλοίωτο μέχρι την συντήρηση του ξανά περίπου σε 15 μέρες, μπορείτε να επιλέξετε χρώμα ή γαλλικό, και αν θελήσετε να το αφαιρέσετε, η/ο τεχνήτρια/της  θα σας το αφαιρέσει με το ειδικό αφαιρετικό για ημιμόνιμο manicure στο λεπτό και τα νύχια σας, τέλεια. Μπορείτε να το κρατήσετε στα νύχια σας για όσο διάστημα θέλετε. Δύσκολο να το πιστέψετε;  Κι όμως αυτή τη φορά ακόμα και αν τα αφαιρέσετε μετά από μήνες τα νύχια σας θα είναι όπως και πριν!

Μην ξεχνάτε όμως ότι τα χέρια δεν είναι μόνο νύχια, για να ολοκληρώσετε την περιποίηση σας κάντε scrub μια φορά την εβδομάδα, και καθημερινά νυχθημερόν κρεμά χεριών και είσαστε έτοιμες για…χειροφίλημα.

Πηγή: bemary.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου