Η συνταγή της ημέρας- Εύκολη και ιδανική ακόμα και για φοιτητές!!

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Κοτόπουλο με μουστάρδα

Συστατικά

4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου

1 ποτήρι λευκό κρασί

200ml κρέμα γάλακτος

1 κουτ.γλ. μουστάρδα

1κουτ.εστραγκόν ή 2 κουτ. φρέσκο ψιλικομμένο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλατοπιπερώστε τα φιλέτα και ρίξτε τα σε μεγάλο τηγάνι με λίγο λάδι για να τηγανιστούν περιπού για 6 λεπτά η κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσει.Τα βγάζετε και τα διατηρείτε ζεστά.Ρίχνετε στο τηγάνι το κρασί και τρίβετε την βάση του με μια σπάτουλα για να ξεκολλήσει ότι έμεινε απο το κοτόπουλο.Βράζεται το κρασί για 1-2 λεπτά και ρίχνετε την κρέμα γάλακτος να βράσει για άλλα 2-3 λεπτά.Προσθέτετε τη μουστάρδα και το εστραγκόν, αλατοπιπερώνετε και ανακατέψτε .Βάζετε το κοτόπουλο στα πιάτα και περιχύνετε με την σάλτσα!!(συνοδέψτε τα με ζυμαρικα ή πατάτες τηγανιτές)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου