Εurovision 2011: Πώς την σχολίασαν Ελένη,Λιάγκας,Καραμεροχαριτάτοι

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011


Της… Eurovision έγινε το πρωί στα πρωινά που όπως ήταν φυσικό δεν άφησαν ασχολίαστα τα τραγούδια που διαγωνίσθηκαν για το Ντίσελντορφ.
Ο κακός χαμός έγινε ...
...στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, με τους μισούς να λένε τί τους άρεσε και όχι και τους άλλους μισούς να διαφωνούν τόσο πολύ που ήταν έτοιμοι να ορμήσουν ο ένας στον άλλο. «Πολύ… απότομα περάσαμε από το υπερθέαμα στην εποχή της κρίσης. Καλά έκαναν και έκοψαν τα περιττά έξοδα, αλλά μήπως έπρεπε αυτό να γίνει λίγο πιο… ομαλά;» αναρωτήθηκε η Ελένη που είπε και την άποψή της για ένα ένα κομμάτι χωριστά. «Ομολογώ ότι οι εμφανίσεις των κοριτσιών είχαν περισσότερο οπτικό ενδιαφέρον για εμένα, από την άποψη ότι ήθελα να δω πώς θα το στολίσουν και πώς θα το παρουσιάσουν. Η Αντιγόνη μου άρεσε, είχε στήσιμο, είχε χορό. Από την Νίκκι περίμενα να χορέψει και δεν μου άρεσε που δεν την έβαλαν να χορέψει. Το κομμάτι του Λούκα ήταν τέτοιο που από την φύση του δεν έδινε περιθώρια για πολλά πράγματα, ωστόσο ήθελα να δω το ζεϊμπέκικο όχι αυτό το πράγμα με το κεφάλι να γυρίζει γύρω γύρω λες και ήμουνα στο τσίρκο μεντράνο, ενώ σε ό, τι αφορά τα δύο συγκροτήματα, τα Κόκκινα Χαλιά και τους Τρι-ημιτόνιο, κάπως έτσι τα περίμενα», είπε, αποκαλύπτοντας ότι εκείνη που την έκανε να κολλήσει πάνω στην οθόνη της ήταν η Βαλάντω. Η, δε, Χριστίνα Πολίτη μίλησε για αμιφόλου ποιότητας αισθητική που δεν γνωρίζει κανείς πού ακριβώς παραπέμει, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη εμφάνιση των κοριτσιών που βγήκαν λες και ήταν ιερόδουλες.



Εν τω μεταξύ και οι «απέναντι» ξεσπάθωσαν για την Eurovision. Δεν του άρεσε καθόλου του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος παρομοίασε το event με την...Μεγάλη Παρασκευή.



«Εγώ βαρέθηκα», είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος σιγά – σιγά άρχισε να «φουντώνει». «Ήταν λίγο ψευτοκουλτουριάρικο… Μόνο το «αι γενεαί πάσαι» έλειπε… Δε καταλαβαίνω γιατί η κρατική τηλεόραση να μην κάνει μια νεολαιίστικη εκπομπή για την Eurovision. Έλεος πια με αυτή την ψευτοκουλτούρα. Έλεος», πρόσθεσε και για να ενισχύσει την άποψη του είπε: «Μέχρι και οι Αρβύλες έκαναν νούμερα. Όποιος ήταν απέναντι από την Eurovision πήγε καλύτερα. Εγώ μετάνιωσα που δεν είδα το 50-50»!



Μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια με τον Δ. Ουγγαρέζο, ο οποίος υποστήριζε ότι «μια χαρά ήταν η Εurovision».



«Αυτό που παρουσιάστηκε στην τηλεόραση ήταν η απόλυτη μαυρίλα, το απόλυτο μαύρο υπερ-θέαμα», σχολίασαν στο 10-1. «Όλα ήταν… υπέροχα. Πραγματικά. Αφού κάποια στιγμή περιμέναμε ότι θα βγει και η κυρία Αρλέττα», είπαν οι Καραμεροχαριτάτοι. «Αν και εκτιμώ πάρα πολύ την Λένα Αρώνη, νομίζω ότι ήταν σαν την Νίκη Κάρτσωνα στην αρχή της», είπε ο Σπύρος Χαριτάτος, ενώ ο Γιώργος Καραμέρος μίλησε για πολύ ενοχική βραδιά. «Ηταν πολύ ενοχικά όλα, σαν να ήθελαν να κρύψουν κάτι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου