ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

    ΥΛΙΚΑ(ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ)
-1 ΑΣΤΑΚΟΣ ΤΟΥ 1 ΚΙΛΟΥ
-200 ΓΡ.ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
-1 ΜΙΚΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ,ΤΡΙΜΜΕΝΟ,ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ
-2 ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΚΟΡΔΟ,ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ
-300 ΓΡ.ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ,ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ
-1 ΚΙΛΟ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ,ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ
-500 ΓΡ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ
              ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ  ΦΩΤΙΑ.ΟΤΑΝ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ , ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΑΠΛΩΣ  ΝΑ ΜΑΡΑΘΕΙ .ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ, ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ.ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ, ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ.ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ , ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ.
                TIP
ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΣΤΑΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ.ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΣΤΑΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ,ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO EXW DOKIMASEI EINAI POLY KALO!!!

Δημοσίευση σχολίου