ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΑΕΕ - ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ!

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011


Η αλήθεια για το παλιό ΤΕΒΕ / ΤΑΕ νυν ΟΑΕΕ, είναι δυστυχώς μία: Πρόκειται για την μεγαλύτερη καλοστημένη κρατική κομπίνα που έχει γίνει στην Ελλάδα, εναντίον των μικρο-επαγγελματιών. Που κανένας δεν τολμά να θίξει. Και εξηγούμαι:

1. Είναι υποχρεωτική η ασφάλιση. Αν και είσαι "ελεύθερος" (υποτίθεται) επαγγελματίας και δεν επιβαρύνεις ΚΑΝΕΝΑΝ έχοντας αναλάβει 1000 ρίσκα, δεν έχεις το δικαίωμα να ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ αν και που θα ασφαλιστείς.
2. Τα ασφάλιστρα είναι υπερβολικά υψηλά και ανεβαίνουν ανεξέλεγκτα. Αυξήθηκαν και οι κατηγορίες, για να στα παίρνουν ακόμα περισσότερα. Εχεις-δεν έχεις έσοδα. Τους ειναι αδιάφορο, να τα παιρνουν μόνο τους ενδιαφέρει.

3. Οι παρεχόμενες ιατρικές και φαρμακευτικές υπηρεσίες είναι χειρίστης ποιότητας. Το >50% των συμβεβλημένων ιατρών είναι ακατάλληλοι. Όποιος έχει πάει σε 2-3 γιατρους ΤΕΒΕ, γνωρίζει. Να μην πω περισσότερα, οσοι κατάλαβαν .. κατάλαβαν.

4. Σχεδόν ΚΑΝΕΝΑ νοσοκομείο ΔΗΜΟΣΙΟ (!!!) δεν είναι συμβεβλημένο με τον ΟΑΕΕ, και πρώτα ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ τις εξετάσεις και μετά τρέχα να πάρεις φραγκοδίφραγκα.

5. Είσαι υποχρεωμένος να πάς ΜΟΝΟ σε γιατρούς που έχεις δηλώσει για 12 μήνες. Αν δεν σου αρέσει ένας γιατρός, δεν μπορείς να πάς σε άλλον. Αυτό είναι επιστημονικής φαντασίας, απίστευτο, αδιανόητο και κανείς δεν ενδιαφέρεται να το αλλάξει. Χούντα.

6. Σε πάρα πολλές περιοχές ΔΕΝ υπάρχουν συμβεβλημένοι γιατροί. Καθόλου. Η πρέπει να ταξιδέψεις για να πας στον κοντινότερο, η να πληρώσεις και να πας όπου θες με δικά σου χρήματα (που δεν τα παίρνεις πίσω). Και δεν λεω ότι στην Κηφισιά δεν έχει γιατρο και πρέπει να πας μέχρι το Μαρούσι, μιλάω κυρίως για τα ΝΗΣΙΑ, την επαρχία κλπ.

7. Δεν καλύπτει ένα σωρό απο πράγματα, Αποκλειστικές πχ καθόλου, ειδικές αξονικές, προληπτικές κλπ. Τίποτα. ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ τις εισφορές και δεν μιλάς. Το βουλώνεις κοινώς.

8. Αν δεν είσαι ενήμερος φορολογικά, ΔΕΝ ΣΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ στις εφορίες. Παρανόμως βέβαια (με νόμο του 90 του Μητσοτάκη). Παρανόμως γιατι έτσι σε ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ να δουλεύεις μαύρα. Σε ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ να κόψεις αποδείξεις που σημαίνει απόδοση ΦΠΑ και φόρου εισοδήματος. Αυτό κατά την γνώμη μου είναι παράνομο και εναντίον στα δημόσια συμφέροντα. Ασε που δεν ισχύει ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ευρώπη.

9. Ο ΟΑΕΕ μετά απο 1-2 χρόνια αν δεν πληρώσεις, σου κάνει ΜΗΝΥΣΗ και πας ΠΟΙΝΙΚΟ δικαστήριο. Την 1η φορά ίσως την γλυτώσεις, την 2η όμως πας μέσα. Την 3η και μετα δεν μπορείς καν να την εξαγοράσεις. Και φυσικά πας-δεν πας ΦΥΛΑΚΗ, το χρέος παραμένει ανέπαφο. Πας δηλαδή φυλακή γιατί δεν μπορείς να πληρώσεις ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ σου. Πρωτοφανή πράγματα που πάλι δεν ισχύουν ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ.

10. Ο ΟΑΕΕ είναι χειρότερος απο τους τόκους της Τράπεζας. Τοκογλύφοι. Γιατί δεν μιλάει κανένας για αυτό ;

11. Οι εργατοπατέρες των ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι κόπτωνται (με τις ετήσιες συνδρομές μας, άλλη απάτη και αυτή) για τα συμφέροντά μας, δεν λένε ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Ομερτά. Να σιχαίνεσαι είναι. Να μην πω για την Ελληνική βολεμένη ψευτο-αριστερά. Τσιμουδιά και αυτή.

12. Οταν πας να κάνεις "ρυθμιση" στον ΟΑΕΕ πληρώνεις και παράβολο. Απίστευτα πράγματα. Υποτίθεται ότι δεν έχεις λεφτά και πας να βοηθηθείς, αλλά ούτε αυτό τους ενδιαφέρει.

13. Οι "ευνοικές ρυθμίσεις" είναι της πλάκας, μια και απαιτουν και την καταβολή του τρέχοντος ασφάλιστρου. Αυτό μαζί με τις δόσεις φτάνει σε ποσα 1.500 - 2000 ευρω το διμηνο. Αδύνατο να πληρωθουν. Αρα μας δουλεύουν.

14. Οταν δεν πληρώσεις 2μηνιαία ασφάλιστρα δεν έχεις ιατρική και φαρμακευτική ασφάλεια. Παρόλα αυτά τα χρήματα τα χρωστάς. Και ούτε σου πληρώνουν τα έξοδα σε γιατρους και φάρμακα που έκανες το διάστημα που δεν σε κάλυπταν. Που αλλού ισχύει κατι τέτοιο ; Αν δεν πληρώνεις, να σε διαγράφουν ΠΛΗΡΩΣ. Η είσαι ασφαλισμένος ή όχι. Εδώ και εισαι στα χαρτιά (σε χρεώνουν και με τοκους) αλλά ασφάλεια δεν εχεις. Τι ακριβώς πληρώνεις να μας εξηγήσει καποιος. Περιμένω απάντηση αλλά μάταια νομίζω.

15. Στους αναγνώστες που λένε ότι οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ που δεν (έχουν να) πληρώνουν, είναι κλέφτες και απατεώνες, να τους πω ότι δεν μιλάμε ούτε για ΦΠΑ, ούτε για φορολογητέο εισόδημα. Τα έχουν μπερδέψει, ή επίτηδες τους τα έχουν μπερδέψει. Μιλάμε για ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ εισφορές για την πάρτη μας. Που αν δεν πληρώσεις, δεν έχεις ούτε ασφάλεια, ούτε σύνταξη. Αρα ούτε επιβαρυνση του κράτους. Αρα τι ζόρι τραβάνε, μπορούν να μας εξηγήσουν ; Προφανώς είναι βαλτοί.

Θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλά θα κουράσω.

Η ουσία είναι μια. Ο ΟΑΕΕ είναι η καλοστημένη απάτη-θηλειά στο λαιμό των μικρο-επαγγελματιών. Για να κλεισουν αφου πρωτα έχουν καταχρεωθεί. Και γιατί όχι, να μαζέψει το κράτος και τα σπίτια τους, αφού τα χρέη προς ΟΑΕΕ είναι χρέη προς το Δημόσιο. Κοντά είναι και οι πληστηριασμοί, αν δεν έχουν ήδη γίνει και δεν το ξέρουμε. Χούντα και Τρομοκρατία.

Και απορώ πως δεν έχει ξεσηκωθεί κανείς μέχρι τώρα. Αλλα, έχουμε ξεσηκωθεί και για τίποτα άλλο ;

Αν έχει κουράγιο κανένας απο τους διοικητες του ΟΑΕΕ τεως και νυν ή άλλος "αρμόδιος", ας απαντήσει. Αλλά που να τολμήσουν. Ο μισθουλάκος τους να ειναι καλα. Αλλά που θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός και αλοίμονο σε αυτούς που θα είναι από κάτω. Προς το παρόν βέβαια είναι οι ασφαλισμένοι.

Βάλτε like στην σελίδα : http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/%CE%94%CE%95%CE%9D-%CE%A0%CE%9B%CE%97%CE%A1%CE%A9%CE%9D%CE%A9-%CE%9F%CE%91%CE%95%CE%95/132983856767064?v=wall

83 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα ήθελα να σας πληροφορήσω τους αναγνώστες για ένα συμβάν που μου συνέβει όταν πραγματοποίησα μια αγοροπωλησία ακινήτου προ ενός μηνός περίπου. Αναγκαστικά να πληρώσω σε δικηγόρους περίπου 2.000 ευρώ και όταν ρώτησα το γιατί τόσα πολλά, μου εξήγησαν ότι τα 1.250 ευρώ πηγαίνουν στο ταμείο των δικηγόρων, τότε συνειδητοποίησα ότι την συντάξιμη ασφάλεια τους την πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες και όχι οι ίδιοι σαν ελεύθεροι επαγγελματίες που είναι. Εγώ ο ίδιος σαν ελεύθερος επαγγελματίας πληρώνω Τ.Ε.Β.Ε. και έχω συνεχώς κάθε μήνα το φόβο σε περίπτωση που δε βρω χρήματα πως να εξοφλήσω το Τ.Ε.Β.Ε. γιατί μπορεί να βρεθώ στην φυλακή ή να μου κατασχέσει την περιουσία το κράτος.
Σας ρωτάω:ποια είναι η γνώμη σας γι’ αυτό; Γιατί εμείς οι ‘’αυτοαπασχολούμενοι’’ να σηκώνουμε όλο το βάρος του συνταξιοδοτικού σε σχέση με άλλες κατηγορίες επαγγελματιών και ποιος μου λέει ότι όλοι μας πληρώνουμε θα ζήσουμε μέχρι 67 ετών;
Γιατί να μην μπορούμε να επιλέξουμε ένα ασφαλιστικό φορέα, είτε ιδιωτικό είτε κρατικό ή ακόμα και κανένα ,όπως παρατηρείται να γίνεται σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη;
Γιατί δεν ισχύει η ευρωπαική νομοθεσία για όλους όπως για παράδειγμα για τους δικηγόρους.
Aς δώσουμε όλοι από 1 ευρώ και ας φέρουμε έναν Βούλγαρο δικηγόρο για να κάνουμε μήνυση στο κράτος για να ισχυεί η ευρωπαική νομοθεσία

Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση σας.

Παναγιώτης είπε...

Εισφορές ανά δίμηνο το 2010: 665,16€.
Ο ΟΑΕΕ ανακοινώνει ότι θα παγώσουν οι εισφορές για το 2011,2012,2013.
Εισφορές 1ο (και 2ο) δίμηνο του 2011: 665,16€+10€+10€. (τα δεκάρικα αναγράφονται ως ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΣΦ. και ΕΙΣΦ. ΕΩΕ-ΕΛΕΕ).
Άρα αύξηση 20 ευρώ, που κατά τον ΟΑΕΕ είναι πάγωμα.
Σε μια εποχή που η κίνηση στην αγορά τείνει προς το μηδέν...

δημητρης είπε...

Παρακαλώ ξέρει κανείς πια επιβάρυνση έχει το να μην πληρώσεις 3-5 δόσεις στον ΟΑΕΕ; για να καταλάβουμε εάν σταματήσουμε να τους πληρώνουμε ώστε να καθαρίσει λίγο το τοπίο πια είναι η επιβάρυνση τελικά και για μας......

Ανώνυμος είπε...

Είναι απορίας άξιο το γεγονός της αδράνειας μας, όλοι ξέρουμε το πρόβλημα, όλοι δυσανασχετούμε εδώ και χρόνια, όλοι συμφωνούμε στην ελεύθερη επιλογή ασφαλιστικού φορέα ή στην ελεύθερη επιλογή του ασφαλιστικού ποσού που θέλουμε να καταβάλουμε -άρα αντιπροτείνουμε την λύση- όμως ΚΑΝΕΙΣ δεν κάνει τίποτα.Σίγουρα δεν περιμένουμε ΤΙΠΟΤΑ από τους συλλόγους, ακριβώς γιατί εδώ και χρόνια και φαντάζομαι πανελλαδικά λάμπουν με την αδράνεια τους.
Και όμως έχουμε ένα ¨¨΄οπλο" δυνατό στα χέρια μας, ενώ σίγουρα υπάρχουν λύσεις να λύσουν το αναγκαστικό "πάντρεμα" με τον ΟΑΕΕ μια συμβουλή από δικηγόρο θα μας λύσει τα χέρια, ενώ το όπλο για την δράση λέγεται διαδύκτιο. Μήπως είναι καιρός να μαζευτούμε και να δράσουμε επιτέλους; Μήπως έχουμε αργήσει ήδη, γιατί η απειλή του λουκέτου είναι στην πόρτα μας;

Ανώνυμος είπε...

Χρωσταω και δεν εχω να πληρωσω.ειναι αδυνατο να βρω λεφτα για ρυθμιση.κατι πρεπει να κανουμε να σωθουμε απο το τεβε!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου, κάτι πρέπει να κάνουμε!!! Αυτό είναι ληστεία και όχι ασφάλεια. Πράγματι, σε καμία χώρα δεν υπάρχει τέτοιος εκβιασμός, και κανένας δεν μιλά!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κάποιο έστω και διεθνές δικαστήριο, που να αναλάβει τα δικαιώματά μας; Γιατί αυτός ο εκβιασμός του ΤΕΒΕ είναι παράνομος;

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα λέμε, αλλά πρέπει να βρούμε έναν θρανό δικηγόρο, να τον πληρώσουμε όλοι εμείς μαζί και να μας εκπροσωπήσει στο δικαστήριο. Τι λέτε;

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ : http://www.facebook.com/pages/%CE%94%CE%95%CE%9D-%CE%A0%CE%9B%CE%97%CE%A1%CE%A9%CE%9D%CE%A9-%CE%9F%CE%91%CE%95%CE%95/132983856767064

Ανώνυμος είπε...

Είμαι νέος ασφαλισμένος και μου έτυχε ατύχημα μένοντας στο κρεβάτι για πάνω από δυο μήνες χάνοντας πολλές δουλειές και μη έχοντας δυνατότητα να πληρώσω τους δυο τελευταίους μήνες οι κύριοι του ταμείου δε μου έδιναν βιβλιάριο για δυο μήνες.Τους είπα ότι έχω 8 μήνες πληρωμένους αλλά τους δυο τελευταίους αδυνατώ γιατί δε μπορώ να δουλέψω αφού έπαθα βαρύ ράγισμα στα κόκαλα του ποδιού.Καμιά ανθρωπιά και δε τους ενδιέφερε αλλά έπρεπε να πληρώσω. Ζήτησα γιατρό να έρθει σπίτι μα ούτε αυτό γίνεται και η απάντησή τους ήταν πάρε φίλο σου να σε πάει σε γιατρό. Ρε παιδιά οι φίλοι μου είτε δουλεύουν είτε δεν οδηγούν τι πρέπει να κάνω. Απαράδεκτοι και μας αναγκάζουν να τους δίνω 230 ευρώ το μήνα για μια ανύπαρκτη και τραγική ασφάλεια .Μου φαίνεται ότι μόνο αν βγούμε με όπλα θα βάλουν μυαλό.Λυπάμαι.

Ανώνυμος είπε...

καλά τα λέμε μεταξύ μας.μήπως είναι καιρός να βγαίμε στα καναλια.μόνο ετσι θα ακουστούν οι απόψεις μας.ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΟΑΕΕ και δεν μου θεωρουν αποδείξεις.
καλά λεει ο φίλός παραπάνω ,σε αναγκάζουν να δουλεύεις ΄΄μάυρα'' αν είχα λεφτα δεν θα πληρωνα?το γεγονός ότι είμαι ανασφάλιστη μου άρεσει? και πληρώνω τα φάρμακα μου....

Ανώνυμος είπε...

είμαι σε περιοχή κάτω των 1000 κατοίκων με έγραψαν στο οαεε αυτεπάγγελτα το 2001 , τους νέους επαγγελματίες τώρα στην περιοχή μου τους έχουν απαλλάξει από το οαεε και τους ασφαλίζουν στο ΟΓΑ. Εγώ δεν μπορώ να απαλλαγώ. Ξέρει κανείς πως μπορεί να γίνει κάτι?

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΗΤΕ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Ανώνυμος είπε...

σε βαθεια κριση ηελλαδα και αυτοι το χαβα τουσ!ρυθμιση χρεων στον οαεε δινοντασ νταβατσιλικη παραβολο 100Ε και δεν φθανει αυτο ,18 διμηνιεσ δοσεισ για ποσα 50000Ε και ανω ,δεν πανε καλα

Ανώνυμος είπε...

EIMAI 53 ETΩΝ 32 ΟΑΕΕ 2 ΧΡΩΝΙΑ ΙΚΑ 25 ΜΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΛΗΡΩΣΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΛΟΓΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ [ΧΟΥΝΤΑ] ΠΟΣΟ ΕΥΑΠΑΞ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΩ ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΕΙΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑΜΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ 39950 ΤΟ ΧΡΩΝΟ ΑΠΟ ΤΑ 48 ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΥΑΠΞ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ

Παναγιώτης είπε...

Σόρι, αλλά τα φιλαράκια σου της ΔΕΗ τρώνε αυτά που εσύ πλήρωσες.
Εκτός, αν πιστεύεις ότι τα λεφτά που παίρνουν τα δούλεψαν...

Ανώνυμος είπε...

telika ti ginete ama den plirosis? eimai neos epagelmatias plirona kanonika 3 xronia kai den exo plirosi 2 dosis ti me perimeni? na kliso tin epixirisi kalitera kai na doulevo mavra? apo to na mazevete to xreos?

ΜΑΡΙΑ είπε...

δεν έχω ουτε κι εγω να πληρωσω το τεβε μου ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΡΩΓΑΜΕ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕ ΑΛΛΟΥ

str είπε...

Για την κατασταση με το τεβε-οαεε φταινε
και οι ελ επαγγελματιες γιατι εδειξαν ανοχη
στην κρατικη αλητεια και την καταπατηση των ανθρωπινων δικαιωματων.
Αλλα κουτοπονηρος ο Ελληνας Ελ επ ηθελε
κι αυτος το παιδι στο δημοσιο , και δεν τον ενοιαζε αν κλεινει το διπλανο μαγαζι απο χρεη στο τεβε.
Ψηφιζε πασοκ-νδ σαν το βοδι μπας και διοριστει το παιδι στο δημοσιο.
Βρηκε το κρατος λοιπον μα...ες και συνεχισε την αλητεια του οαεε με τις απαραδεκτες υποχρεωτικες εισφορες.
Αν δεν αλλαξουμε μυαλα δεν θα αλλαξει τιποτα

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΩ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΑΕΕ?ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Nicolas
Sinxero olios sas ala to pragma vgeni apo ta oria sinfono oti afou eimaste elefteri epagelmatias na epilekso ego tin asfalia mou.Eimei voulgaros kai ta teleftea 6 xronia plirono teve .Pite mou ti akrivos prepi na kani enas voulgaros dikigoris kai ta to kano ego prosopika perimeno tin protasis sas sto eimai mou retrobul@yahoo.com
Kouragio se olous
Oli mazi mia grutia

Ανώνυμος είπε...

Εχω μαγαζι 6 χρονια απο τα οποια τα 2 εχω πληρωσει μονο.Τι θα μας κανουν ρε παιδια νομιζεται?Λετε να μας κλεισουν ολους φυλακη?Επισεις οσους γνωστους ξερω που εχουν μαγαζι κανενας τους δεν πληρωνει γιατι πολλη απλα δεν μπορουν.Παντος η δικια μου γνωμη ειναι οσοι απο εσας περισευεται εστω κ λιγα χρηματα καλητερα να τα κρατατε για μια δυσκολη στιγμη ,αμα περιμενουμε απο το ΟΑΕΕ καηκαμε.

Ανώνυμος είπε...

Πήγα σε γιατρό του ΕΟΠΥΥ μόνο για μια συνταγή, για χάπια της πίεσης (αυτοί μου την έχουν ανεβάσει εδώ και ένα χρόνο) και μου ζήτησε 10€ επίσκεψη ο αλήτης…., για να με γράψει φάρμακα που κάνουν 24€, Έχουμε και λέμε, 10€ επίσκεψη + 6€ συμμετοχή = 16€, δεν κατάλαβαν ότι θα κάνω μάγκα τον γιατρό τους και τον άρρωστο τον υπουργό τους.
Εγώ από φέτος σταματάω να πληρώνω να δω που θα βρούνε λεφτά από εδώ και πέρα.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ; ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ 80.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ 1995 ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΙΚΑ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ. Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ;

dimitris είπε...

ΟΛΑ ΟΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ.....ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΤΡΩΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕΣΩ TV ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΥΓΚΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΛΛΟΚΟΝΟΜΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ(??)ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ.
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΤΟΥ ΔΙΚΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ?
(ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΤΑΝΩ ΕΚΕΙ)
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με "Εχω μαγαζι 6 χρονια απο τα οποια τα 2 εχω πληρωσει μονο"

Στάση πληρωμών ΟΛΟΙ. Εγω ήδη το έχω κάνει... βάλτε τα στην άκρη παιδιά! Να έχετε και τόκους και αν όλα πανε κατα διαόλου δώστε τα με την μία χωρίς τόκους! Το ταμείο αυτό είναι άθλειο!!! καιρός για νέα πράγματα.

https://www.facebook.com/pages/%CE%9F%CE%91%CE%95%CE%95-%CE%94%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1/138874229508990

gianxol είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΟΛΟΙ...ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ... ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΤΕΒΕ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΙΔ. ΑΣΦ........ ΚΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΝΩ

Ανώνυμος είπε...

οι κλεφτες του τεβε και τα τσιρακια τους πρεπει να τους βαλουμε μεσα σε λακο

Ανώνυμος είπε...

Γινονται εκλογες και πλην ελαχιστων κανεις
δε μιλα για το δραμα των εισφορων στον οαεε.
Η αλητεια συνεχιζεται στο ονομα ''προοδευτικων πολιτικων'' που δεν ειναι αλλο απο ληστεια του μικρου επιχειρηματια
προς οφελος γραφειοκρατων ΔΥ στην υγεια
του κοροιδου.
Αμεση καταργηση του ΟΑΕΕ τωρα!!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κάποιος δυνατός Δικηγόρος να κάνει κάτι? Θα τον πληρώσουμε ασφαλώς..Όχι χωρίς όφελος. Χανόμαστε...
Θέλουν να μας κλείσουν όλους

Ανώνυμος είπε...

ELEOS ,ME TOYS ALHTES TOY O.A.E.E AS MAS AFHSOYN EPITELOYS ELEYTHEROYS NA KANOYME EMEIS EPILOGH ASFALISTHKOY FOREA,DILADH STHN GERMANIA EINAI TOSO MALAKES POY KANOUN ELEUTHERA ASFALEIA OPOY THELOYN.....|?????

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΕΩΣ ΤΟΝ 6/2011.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ.
ΧΡΩΣΤΑΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 25.000. ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΩ, ΦΑΤΕ ΤΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...


Ανώνυμος είπε...

Η αλητεια με τον οαεε συνεχιζεται, διαλυονται οι μικρες επιχειρησεις για να μη
θιγουν οι ΔΥ . Γενοκτονια κανονικη
θα πρεπε να ειχαμε προσφυγει στον ΟΗΕ.

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει λυση
εμπιστευτικα το εχει πει δικηγορος
αλλα θα τους κοψουν τα παπ@ρια αν τολμησουν να κινηθουν σε διεθνες δικαστηριο
το μονο που μπορουμε ολοι να κανουμε ΑΜΕΣΑ ειναι σταση πληρωμων ΟΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα,με λενε βασιλη και δουλευω στο εξωτερικο, βλεπω το σπιτι μου 3 μηνες το χρονο γιατι αν εμενα στην ελλαδα θα πηναγαμε
οικογενιακος ετσι που την καταντησαν.εχω αποφασηση να μην τους πληρωσω εφορια και τιποτα απο αυτα που ζητανε και θελω να τους κανω μηνυση για κλοπη κ.λ.π,επισης δεν τους πληρωνω τιποτα (ειδη δεν πληρωνω τελος κυκλοφοριας απο το 2009)επειδη δεν με ρωτησαν αν θελω ευρω και οσο η χωρα βρησκεται στο ΔΝΤ.Δεν ειμαι φοροφηγας αλλα δεν ειμαι και μαλακας.Αν ξερει καποιος καποιον δικηγορο ελληνα η ξενο να το αναλαβη ας το δημοσιευση.εμεις παντος εδω στη δουλεια ειμαστε 70 ατομα περιπου

Ανώνυμος είπε...

βασιλη σε βρισκω πολυ σωστο
για την ωρα δεν χρειαζεσαι δικηγορο
οταν βρεθουμε σε πιο δυσκολα θα βρεθει λυση
σκοπος ειναι ενας
ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΟΜΩΝ σε κερατι@τικα μπας και καταλαβουν οτι το ψυγειο αδειασε δεν
μπορουν να φανε και την λαμαρινα!!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε πολλοί αλλά είμαστε σκόρπιοι
μας πήρανε αμπάριζα οι δήθεν και οι όποιοι
είμαστε πολλοί μα δεν παίζουμε μπάλα
φεύγει μπροστά μας ο καιρός κι εμείς
ξοπίσω τρεχάλα

Είμαστε πολλοί αλλά είμαστε μόνοι
μείναμε δίχως όνειρο τώρα που ξημερώνει
είμαστε πολλοί μα ο καθένας μονάχος
με πάθος κι ενθουσιασμό, σκοντάφτουμε στο ίδιο λάθος

Ανώνυμος είπε...

απα πα απ πα...αισιοδοξια ρε φιλαρακι
δεν περναει και ο καιρος να πεθανουμε!!
ψηλα ρε το κεφαλι,τι θα πει Ελληνας???
ραγιας?οχι και παλι οχι
εμεις θα τους θαψουμε οχι αυτοι...

Ανώνυμος είπε...


Προσωπικα αποφασισα να κινηθω νομικα κατα ολων!!! Κατα του Τεβε, Εφοριας, κλπ.
Θα μιλησω προσεχως με δικηγορο και ειμαι αποφασισμενη να φτασω στα ακρα!
Οσοι πιστοι προσελθετε....!!!!
Το εννοω! και ηδη εχω ξεκινησει διαδικασιες.
Υπ οψιν οτι μεχρι σημερα δεν χρωσταω ουτε ενα ευρω. Δεν ανεχομαι να καθομαι στο καναπε του σπιτιου ως απλος παρατηρητης.
Αν αυτοι δε ξερουν ποια ειναι τα ανθρωπινα δικαιωματα, θα τους τα θυμισω εγω!
Ολοι μαζι μπορουμε....

Ανώνυμος είπε...

Και να κινηθεις νομικα δε θα βγαλεις ακρη.
Εχουν αποφασισει να εξοντωσουν την μικρη
επιχειρηματικοτητα και θα το κανουν μεσω
απανθρωπων φορων οαεε κλπ
Τετοια φαινομενα συναντας μονο σε τριτοκοσμικα κρατη οπου το κρατος λειτουργει σαν μαφια.πχ αφρικανικα
Οποτε η μονη λυση ειναι εξοδος απο τη χωρα οπως οι προσφυγες Αλβανοι του 1991
για να γλιτωσουμε την πεινα.
Ο σωσον εαυτο σωθειτο

Ανώνυμος είπε...

ω ναι φιλαρακι αν δεν φτανεις το κλιμα κανετο κρεμασταρι...
αν σκεφτοντουσαν ετσι και οι προκατοχοι των
χωματων μας θα ειμασται ζουλου τωρα
ενα να καταλαβουμε ΟΛΟΙ
η ιστορια γραφεται με ΑΙΜΑ
δυστυχως...η ευτυχος...

Ανώνυμος είπε...

distixos i dikeosini den yparxi exoun vali stoxo na klisoun ol mikromeseoi eyletheroi epagelmaties na poylisoun ta ptrelea ta aeria ta spitia mas to xoma ton papoydon mas prosopika emena me dioksane sto exoteriko kathos kai to 50% tis neoleas tha kratisoun mono tous sintaxiouxous gia na min xesikothi kanenas enantion toys kai na xepolisoun ta spitia mas kai ta magazia mas stous germanoys. kati prepi na ginei re gamoto proxthes o stournaras poylise ta dikeomata apo ta aeria ths kritis stin doitse bank kai kanenas den pire xampari stin patrida mou na xesikothi telika to kataferan mas exoun skorpisi kai se merika xronia i ellada tha einai parelthon. vgazoun nomous gia xreoi pros to dimisio an de pliroso ta xrei mou sto teve tha pane sto dimosio tameio an giriso sto spiti mou tha me pane ston isagelea aytoforo ara me kratan makria kathos kai poloys ellines

Ανώνυμος είπε...

φιλαρακο μαθε το ελληνικο πληκτρολογιο
πριν μπεις σε θεματα ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

η ανώνυμη που ετοιμάζεται για προσφυγή σε τεβε κλπ έχει κανένα νέο να μας πει;

μαρια είπε...

θέλω να συμμετάσχω σε μια πορεία που θα καταλήγει στις βίλες όλων αυτών των ηγετών μας.Θέλω η μάχη να γίνεται πια σε προσωπικο επίπεδο,αφήστε το Σύνταγμα ήσυχο και τις πλάκες του.Θέλω πλιάτσικο στις βίλες των υπευθύνων.Θέλω το αίμα τους για κάθε αναστεναγμό των παιδιών μου που δεν βλέπουν όνειρα πια.

Ανώνυμος είπε...

Με λενε Νοκο,
Παιδια διαβασα προσεκτικα ολα σας τα σχολια
καλα παμε.....
ειμαι παιδι μεταναστων απο το 1960
νιοθω πολυ θιμομενος μα αυτα που μας συμβενουν και συνχρονος προδομενος μεσα στην πατριδα μας,
φτανει μην καθομαστε αλλο!!!!
ας αρχισουμε να περνουμε κατι και οχι αλλο να δηνουμε, να θιμαστε οτι μας χροστανε... δουλευω απο τα 18 μου εως τα 47 πληροσα και ικα και τεβε τορα ανεργος χορεις ασφαλεια
εγω με την οικογενια μου, δεν μπορο να πιστεψω οτι τορα δεν εχω ουτε περιθαλψη.
συγνομη για τα λαθη μου ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ.ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΩ ΜΕ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

αν δεν εχω κλεισει τα βιβλια μου λογω οικονομικης δυσχερειας (ανεργια)μπορώ να ασφαλιστω σαν υπαληλος με ΙΚΑ, γνωριζει καποιος να μου απαντησει?

Ανώνυμος είπε...

παιδια εγω τα εχω παιξει ειμαι 31 και νομιζω οτι ειμαι 80 .πληρωνα 6χρονια και τα τελαιταια 2 δεν πληρωνω.εφτασα τα 8000.δεν βλαπω λυση ουτε να κλεισουμε δε μπορουμε λογω φπα και μαλακιες.περιμενω και παιδακι τωρα να δω πως θα τα βγαλω περα ανασφαλιστος για μενα στα αρχιδια μου το παιδι μου και η γυναικα μου ομως?χωρις αιμα τιποτα δεν γινεται να ξερεται

Ανώνυμος είπε...

Mία από τα ίδια είμαι και εγώ ρε φίλε δύο χρόνια απλήρωτα και τρία πληρωμένα καθώς και μια χαμένη ρύθμιση, ευτυχώς που τα δύο μικρά παιδιά τα έχει ασφαλίσει η σύζυγος αλλιώς...το θέμα είναι ότι αυτοί δεν αντιλαμβάνοντε την κατάσταση να βοηθήσουν με κάποια σωστή ρύθμιση η δεν θέλουν με σκοπό να μας εξωντόσουν όλους, κάποια στιγμή πρέπει να μαζευτούμε πολλοί και να κοιτάξουμε το θέμα δικαστικά, να ισχύσει και εδώ ότι και στην ευρώπη, δεν μπορεί εγώ με ακαθάριστα έσοδα 2012 μόνο 18000 από την αναδουλειά να πληρώνω ίδιες εισφορές π.χ. με τον κωτσόβολο που έχει 50 μαγαζιά.

Ανώνυμος είπε...

900 ευρο ρε το διμηνο που να κρατηθουν τα μαγαζια ρε και με ενοικια ρε!!!!!!ολη η ελλαδα σταση πληρωμων για 5 μηνες και να δεις τι θα γινει

Ανώνυμος είπε...

η σταση πληρωμων πρεπει να γινει απο εμας ρε παιδια και οχι απο τους ''απο πανω'' να δω μετα τα παπαγαλακια τους στα καναλακια τι θα λενε πρωι πρωι...
δεν ειναι δυσκολο απλα ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

αυτο το καρκινωμα μαζι με την εφωρια δεν μας αφηνουν να κλησουμε το μαγαζι μας και μας αναγκαζουν να το κραταμε και να χρεωνομαστε τη κρατος δικαιωσηνης ειναι αυτο δεν το εχω καταλαβη να θες να κλησης το μαγαζι γιατι δουλεια δεν υπαρχη και με το ζορι να το κρατας να σε χρωονουν με το ετσι θελω που ζουμε μωρε ηθελα να ηξερα

Ανώνυμος είπε...

Οι αγροτες ειναι συμπαγης ομαδα και καταφερε να εχει ασφαλεια και συνταξη με ελαχιστες εισφορες στον ΟΓΑ.Και δε τολμα
κανεις να τους αγγιξει. Επεσε η κυβερνηση
την αλλη μερα.
Οι ελευθεροι επαγγελματιες αντιθετα δεν ειχαν ποτε συνδικαλιστικη εκρωσοπηση σοβαρη
ο ενας κοιτουσε να φαει τον αλλον και ετσι
το κρατος διαλυει την επιχειρηματικοτητα εκτος απο τα λαμογια.
Τωρα που τα μαγαζια κλεινουν καθως οι τζιροι πεφτουν χωρις ομως να πεφτουν οι εισφορες κλαιγομασται γιατι δε φροντισαμε
οι ιδιοι να υπαρχει εγκαιρα απαλλαγη
απο τον ΟΑΕΕ για οσους το επιθυμουν.
Ας τα λουστουμε τωρα γιατι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
αντλουσαν ψηφους απο τους ελ επαγγελματιες
που τους ψηφιζαν για να διοριστουν τα παιδια στο δημοσιο.
Πραγματικα ο κλαδος οτι παθαινει το αξιζει
η αδιαφορια και κουτοπονρια πληρωνονται.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!!
ΑΜΕΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΜΕΣ !!!!
ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ 2 ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΕ (ΠΡΩΗΝ ΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑΝΠΥ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΤΑΝΠΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΚΑΝΩ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70000. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΔΙΝΑ ΣΤΟ ΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΤΑΝΠΥ. Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΗΔΙΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ Η ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΣ ΜΗΝ ΜΕ ΔΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ Η ΣΥΝΤΑΞΗ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

1 ειναι η μονη λυση
ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΟΜΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...
ποια ασφαλεια -οταν εχεις 1 γιατρο και αυτος σε δεχεται οποτε θελει?
ποια συνταξη -αυτη που μειωνουν καθε μερα?
ποιο κρατος-αυτο που κανει τα θελω των γερμανων?
Τ Ε Λ Ο Σ
οι υποτιτλοι την κωμικοτραγικη ταινια θα λενε ΑΙΣΧΟΣ-
με πρωταγωνιστες ΛΑΜΟΓΙΑ Α.Ε.

Costas είπε...

Κανασ να σχολιασει την νεα ρυθμιση εγκλημα?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ στην στάση πληρωμών!!!
Θα ήθελα την γνώμη σας στο εξής.
Ήμουνα ασφαλισμένη για 3 έτη στον ΟΑΕΕ είχα πληρώσει τα πρωτα 3 τρίμηνα έκτοτε δεν ξανα πλήρωσα και όπως καταλαβαίνεται δεν είχα ποτέ βιβλιάριο ασθενείας και δεν προβλέπεται να πάρω ποτέ σύνταξη με μόνο 3 έτη ασφάλειας.
Επίσης έχω ανάπηρο τέκνο με 67% αναπηρια.
Τι μου προτείνεται να κάνω έχω φτάσει στην απόγνωση...........

Ανώνυμος είπε...

αν σε καλυπτε το ταμειο(οαεε)θα πρεπει να πληρωνεις 2 διμηνα το χρονο προκειμενου να απολαμβανεις τα της ασθενειας,αν οχι υπαρχουν και οι ιδιωτικες ασφαλειες απο 300ε.το χρονο ...

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά είμαι και εγώ τεβεκαμενος !έχω 3 παιδιά !και αρχίζουμε να πεινάμε περίμενα για καινούργια ρύθμιση 5 εβδομάδες και τώρα μάθατε τι κοροϊδία είναι η καινούργια ρύθμιση ! ; στην Ευρώπη το ΟΑΕΕ δεν είναι υποχρεωτικό η μόνη λύση κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι το ευρωπαϊκό δικαστήριο αλλά πως θα οργανωθούμε !
ένας απελπισμένος πατέρας

Ανώνυμος είπε...

τι γινεται με την προσφυγη κατα του ΟΑΕΕ
της Δοιρανλης; Γνωριζει κανεις;

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να ενωθουμε...ολοι υποφερουμε απο αυτο το "τοκογλυφικο" κρατος!Οι ρυθμισεις που γινονται ανα καιρους ειναι σκετη κοροιδια...και να θελεις να πληρωσεις δεν μπορεις,μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα!Οπως ειπατε και πιο πανω μονο στα δικαστηρια ισως αλλα κατι πρεπει να γινει δεν παει αλλο!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια και ολοι ψαχνουμε για λυσεις τι θα λεγατε μια κοινη κινηση σε δικηγορο εργατικου δικαιου (υποθετω) για απαλλαγη απο το τεβε και ιδιωτικη ασφαλιση. οσοι περισσοτεροι τοσο το καλυτερο :)

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΝΕΙΣ .ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΩΝ?ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΥΣ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ???????

Ανώνυμος είπε...

Ο άντρας μου χρωστάει 20.000 στον ΟΑΕΕ και 30.000 στο Ικα(άλλη ιστορία απο κει).Εμείς είμαστε άνεργοι, με 2 παιδάκια, ανασφάλιστοι(το ενα παιδάκι ειναι 5 μηνων χωρίς εμβολια) και μας γονατίζουν με τις προσαυξήσεις. Τι κάνουμε?

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ??

Ανώνυμος είπε...

Κατάσχεση και μετά καραμπίνα για όποιον πατήσει το πόδι του στις περιουσίες μας. Αφου δεν υπάρχει κανείς για να μας βοηθήσει δε βλέπω άλλη λύση, για τη ρύθμιση που ζητάνε , θέλουν ένα σωρό δικαιολογητικά και στο τέλος σου βγάζουν κουστούμι 1000 ευρώ το δίμηνο δηλαδή καλά κρασιά τον Αύγουστο.

Ανώνυμος είπε...

sevastoi synadherfoi... symfonw apolita me ta sxolia sas kai tha ithela na prostheso kai ego
kati...
idhe pote kapoios apo sas to "asfalistiko symvoleo" tou opoiou asfalistikou forea...
dhen yparhei kati tetoio kai einai paralogo eos trelo na agoraseis kati to opoio dhen yparxei.I kathe oidhiotikh asfalistiki to proto pragma pou ypoxreoute na kanei einai na sou dhiksei to symvoleo...Pos na tous kinigame nomika afou dhen mas exoun yposxethei pote kati kai oute dhen mas exoun dhosei pote ena symboleo ypogrameno gia tois ypoxreoseis tous kai oute dhen exoun perigrapsei to "proion" pou mas poulane..Ta mona xartia pou exoume sta xeria mas einai oi ypoxreoseis mas apenanti tous kai pote dhe anaferete kati gia ttois ypoxreoseis tous...Proteino: na dhimiurgisome ena logariazmo se kapoia trapeza gia na mazevoume ena sevasto poso gia na plirosoume tin kaliteri dhikigoriki eteria tis Eyropis kai na mas sosei to Eyropaiko dhikastirio..alios elate na paroume ta vouna...aksioi tis moiras mas

Unknown είπε...

χωρις αιμα δεν γίνεται τίποτα.στείλτε τους ένα μήνυμα.Όποιος θα έρθει να ακουμπήσει την περιουσία μου , θα φύγει χωρίς πόδια.Είμαι διαβητικός,έχω 8 ΤΕΒΕ απλήρωτα και θα μου πάρεις το σπίτι;θα σε καθαρίσω πρώτα εγώ.Μας χρεώνουν φάρμακα ,βιβλιάρια χωρίς να παρέχουν τίποτα.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια το στορυ ειναι παραμυθι
δεν προκειται να ακουμπησουν το σπιτι κανενος
τρομολαγνεια - σχιζοφρενεια
και αν δειται κανα αμοιρο να κλεγεται στην τ.β. οτι του
πηραν το σπιτι δικος τους θα ειναι
ΛΥΣΗ...χαλαρωστε και μην πληρωνεται
το δικο μας θα γινει γιατι ειμαστε οι πολοι...

Ανώνυμος είπε...

εχω σταματησει το τεβε 3 χρονια περιπου.σταματηστε ΟΛΟΙ.ολα αυτα τα ταμεια πρεπει να καταρρευσουν και να γινουν ιδιωτικες ασφαλειες.ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΑΞΗ.φιλους μου επαγγελματιες τους παροτρυνω να το κανουν και το εχουν κανει ιδη.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ

anonymus είπε...

28 χρονια συνεπεστατη στο ταμειο 2 χρονια τωρα δεν μπορςω να δωσω φραγκο...12000 πλεον χρωσταω βγαζω μονο τα εξοδα της εφοριασς και τις σιτισης μου και της μετακινησης μου κοβω παροχη υπηρεσιων μου τελειωνει και το τελευταιο μπλοκακι αν το κλεισω δεν εχω πορους αλλους διαβιωσης εχω ανεργο παιδι.ειμαι 59 πειτε μου τι να κανω μου στειλανε ειδοποιηση να περασω να τακτοποιησω οφειλες δεν εχω ειμαι σε απογνωση τι να κανω

anonymus είπε...

ειναι ολοι λαμογια γι αυτο και εγω θελω να μου πει ενας καποιο παραθυρακι να μπορω να παω να τρυπησω στην εφορια χωρις να περασω απο τα μουνοπανα...δεν το κλεινω το μαγαζι μονο νεκρο θα με παρουνε απο μεσα αλλα θα παρω και εγω οποιον βρεθει μπροστα μου στον αλλον κοσμο....

Panos είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2010/08/blog-post_4908.html

Ανώνυμος είπε...

Μήπως κάποιος από σας έχει προσφύγει στο ευρωπαικό δικαστήριο? Τους ¨¨χροσταω¨¨ πολλά δεν πληρώνονται αυτά.
Το ΤΕΒΕ είναι απάτη παιδιά

Ανώνυμος είπε...

χρωστάω στο ΤΕΒΕ περίπου 20000 € και έχω κλείσει την επιχείρησή μου. έχω συμπληρώσει τα ένσημα για σύνταξη. μπορώ να κατοχυρώσω για σύνταξη; και με τα χρήματα που χρωστάω τι γίνεται; να πληρώσω ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ γιατι και όταν πλήρωνα οι παροχές ήταν χάλια! ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟ ΤΕΒΕ

giorgos είπε...

εγω καταλαβαινω οτι πρεπει να εχουμε ασφαλεια υγειας,μιας και αν παθεις κατι θα σε πανε στο νοσοκομειο. αρα τα 185 ευρω το 2μηνο για κλαδο υγειας οκ .-αλλα εγω θελω να δουλευω μεχρι να πεθανω ,και δεν θελω να παρω συνταξη.-εσυ γιατι με βαζεις με το ζορι να πληρωσω αλλα 700 ?

Ανώνυμος είπε...

50.000 εξω απο το σπιτι του σαμαρα .....να σου πω εγω !!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

Μόλις έκλεισα την επιχείρηση μου, χρωστάω στο ΤΕΒΕ αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω γιατί δεν έχω!

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να ανοίξω επιχείρηση και δεν το κάνω γιατί υπάρχει αυτό το καρκίνωμα. Θέλω να πάρω το ρίσκο μέσα στην κρίση για αυτή την επιχείρηση γιατί πιστεύω πως μπορεί να λειτουργήσει, αλλά χωρίς τον ΟΑΕΕ μόνο μπορεί να γίνει βιώσιμη. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ανοίξω σε Βουλγαρία ή άλλη χώρα του εξωτερικού. Θέλω να είμαι Έλληνας Ευρωπαίος πολίτης με επιχείρηση στην Ελλάδα. Ανοίγοντας αυτή την επιχείρηση θα μπορέσω να δώσω και δουλειά σε 2 χρόνια φίλους μου οι οποίοι γνωρίζουν το σχετικό αντικείμενο και είναι χρόνια άνεργοι, αλλά λόγω ΟΑΕΕ θα παραμείνουμε και οι 3 άνεργοι (ή θα προσπαθούμε έστω και μαύρα για να ζήσουμε τουλάχιστον)

Όλοι λέτε ότι πρέπει κάτι να γίνει και κανείς σας δεν βλέπω να κάνει αυτό το «κάτι»...

Ο ΟΑΕΕ έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για την οικονομική καταστροφή των επιχειρήσεων και μεγάλο μέρος στην γενική οικονομική καταστροφή του κράτους μιας και έχουν κλείσει χιλιάδες επιχειρήσεις από τις οποίες θα εισέπραττε το κράτος φόρους...

Ανώνυμος είπε...

αχρηστοι ολοι τους απατε....

Ανώνυμος είπε...

Οσοι εχουν χρεη μετα απο το 2009 πρεπει το οαεε να τα σβιση λογω χρεωκοπιας της χωρας και της αγορας..Αλλα σε καποια μπουμπουκια που χρωστανε απο το 2000 και δεν εχουν πληρωση εδω και 10 χρονια ουτε ενα ευρω να τους ξεσκισουν.

Δημοσίευση σχολίου